Andres oplevelser

Jeg er blevet strukket i dag. Højt op mod det større og forankret dybt ned i jorden, så mine fødder ikke kunne flyttes. På magisk vis af to små heste, Polle og Luna. De tog hver deres del af mig og viste mig i så fine billeder de næste skridt på min rejse og satte mig til sidst sammen med en ny følelse af indre sammenhæng. (Tanja)

“Legolas gik hen til mig og direkte pegede med sin mule der hvor mit mest udfordrende problem på det tidspunkt sad. Jeg var meget rørt under hele sessionen og bagefter. Rørt under fordi det var en helt særlig og speciel oplevelse. Det var som jeg mærkede magi.” (Marianne)

“Jeg fik en helt særlig oplevelse. Jeg fik følelsen af, at jeg fik lov til at være mig selv, jeg fik ro i hovedet og mere selvtillid. Det var en stille følelse, der kom til mig. Hesten blev ved med at ville mig. Den viste mig, at jeg skal give mig selv lov til at følge min intuition og være mere selvkærlig.” (Signe)

Den hvide hest havde jeg set som trist, træt og gammel. Men det var jo i virkeligheden mig selv, jeg beskrev. Hesten spejler mig selv og min selvopfattelse på en kærlig måde. Jeg mærkede en forløsning og indså, at jeg yder meget for alle andre, men fuldstændig har tilsidesat mig selv. Jeg følte at jeg først mistede mig selv og fandt mig selv igen. Jeg har indset, at jeg har givet alt for meget af mig selv for at hjælpe og redde andre, men jeg har glemt mig selv. Det skal være slut nu. (Paw)